ZAKELIJK

Thuiswerkoplossingen, de opslag van data, de beschikbaarheid van gebruikte systemen, de beveiliging tegen hacks: als ondernemer heb je met tal van uitdagingen te maken. Internetverbindingen en ICT zijn de ruggengraat van je communicatie en de belangrijkste levensader in tijden dat we terug moeten vallen op contactvrij samenwerken en communiceren.

Groenendal IT regelt het allemaal voor je: van IT advies tot aan volledige implementatie. Met jou kunnen we de risico’s in kaart brengen en deze beperken met de juiste ICT-oplossingen. Natuurlijk helpen we je ook om AVG-compliant te werken. Office365 biedt daar mooie oplossingen voor, we vertellen je daar graag over!

Als jouw partner zoeken we graag naar passende oplossingen om jouw ICT omgeving goed te laten draaien om veilig en zorgeloos te kunnen werken.

Dit kunnen we voor jou regelen:

E
Netwerkverbindingen
E
Voice over IP (bellen via internet)
E
Internetmail
E
Passende software
E
Back ups
E
Faciliteren onderwijs op afstand
E
Daily Health Check Service: altijd vinger aan de pols door een professionele ICTer
E
Alle andere ICT-problemen waar jij tegenaan loopt

Vereniging, school of stichting?

Dan heb je een speciale plek in ons hart. Als vereniging, school of stichting zet je je in voor essentiële zaken in onze samenleving. We ondersteunen je daar graag bij met goedlopende ICT-toepassingen. Maatwerk staat daarbij altijd voorop. We luisteren goed, brengen in kaart wat jouw organisatie nodig heeft en zorgen voor een passend aanbod.

Voice Over IP:
Altijd bereikbaar, zonder een fysieke telefooncentrale?

Office 365:
Efficiënt en contactvrij samenwerken met Office 365.

Onderhoudscontracten: 
Een professionele ICT’er die met je meekijkt en denkt.

Wifi:
Overal snelle en betrouwbare wifi is een kunst