OVER ONS

6 redenen om voor Groenendal IT te kiezen

1. Transparant
Dat hoor je iedereen zeggen. Maar wij zijn verslaafd aan tevreden klanten. We zullen dan ook niet rusten voordat jij tevreden bent.

2. Als klant ben jij koning!
Onduidelijke facturen? Zomaar vastzitten aan een contract waar je niet vanaf kan? Daar houden wij zelf ook niet van, en we zullen dit jou dus ook niet aandoen. Bijna al onze abonnementen zijn maandelijks of zelfs dagelijks aanvraagbaar en opzegbaar.

3. Meedenkers
Meedenken, daar houden wij van! We kunnen goed luisteren, en hebben de kennis in huis om altijd een perfecte oplossing voor je te vinden. Soms kunnen wij het niet laten en geven we zelfs ongevraagd advies als wij zien dat er voor jou geld te besparen valt. Of misschien hebben wij wel oplossingen waar je nog nooit van had gehoord.

4. Vakkundig
Wij zijn elke dag bezig met ons vak, hebben duizenden reparaties achter de rug, en menig vraagstuk al beantwoord. Daarnaast snappen wij erg goed dat we met bestanden werken die voor jou erg kostbaar zijn. Daar gaan altijd met respect mee om!

5. Persoonlijk
Persoonlijk is onderdeel ons motto. Met persoonlijk bedoelen wij ook echt persoonlijk, jij bent geen nummer voor ons en zal dit ook nooit worden!

6. Compleet
Wij zijn een full-service bedrijf. Dit betekent dat wij jouw aanspreekpunt kunnen zijn voor álle ICT-gerelateerde vragen en oplossingen. Bijna alle reparaties voeren we op onze eigen Technische Dienst uit.

Wie wij zijn

Sjoerd Groenendal

Oprichter Groenendal IT (2008)

Werkzaamheden:
Sjoerd houdt zich voor een deel bezig met de algemene bedrijfsvoering en ontwikkeling van Groenendal IT. In de tijd die overblijft gaat hij erg graag op pad naar klanten als servicemonteur of adviseur.

Wat maakt je werk bijzonder?
“De veelzijdigheid van ons vak is enorm, dit zorgt er dan ook voor dat geen enkele dag hetzelfde is. Daarnaast hebben we het genoegen om met erg leuke klanten te werken, mooie en bijzondere bedrijven! Ik vind het dan ook leuk om per bedrijf specifiek te kijken wat voor hén het beste zou zijn. Hier haal ik veel voldoening uit. Daarnaast hebben we een erg leuk team, waarbij het elke dag werken niet als werk voelt.”

Werkzaam op maandag t/m vrijdag

sjoerd@groenendalit.nl

Lolke de Jong

Mede-eigenaar sinds 2014
In/verkoop, administratie

Werkzaamheden:
Dagelijkse ondersteuning van collega’s bij verkoop & advies en de technische dienst. Lolke draagt zorg voor goede verwerking van de orders en stuurt bij daar waar nodig, zodat collega’s hiermee uit de voeten kunnen. In de winkel adviseert hij klanten bij de aankoop van apparatuur.

Wat maakt je werk bijzonder?
“De veelzijdigheid: elke dag verloopt weer anders. Het is leuk om te zien hoe Groenendal IT groeit, en dat we er door ontwikkeling van ons bedrijf steeds weer mooie klanten bij krijgen”.

Werkzaam op dinsdag t/m zaterdag

lolke@groenendalit.nl

Iwan Groenendal

Senior Service Engineer

Werkt bij Groenendal IT:
sinds september 2016

Werkzaamheden:
Ondersteuning, advies, installatie en beheer van netwerk-/informatiesystemen, clouddiensten en randapparatuur.

Wat maakt je werk bijzonder?
“Het snelle schakelen. Het ene moment geef je advies voor camerabeveiliging, dan is er een storing waarbij het gehele bedrijf niet bij zijn data kan, en dan weer werk je aan een voorstel ter verbetering van het WiFi-netwerk van bijvoorbeeld een school. Geen dag is hetzelfde.”

Werkzaam op maandag t/m donderdag

iwan@groenendalit.nl

Niels van der Veldt

Senior Service Engineer

Werkt bij Groenendal IT:
sinds oktober 2018

Werkzaamheden:
Niels ondersteunt zakelijke klanten bij ICT problemen, zowel op locatie als op afstand, verzorgt installatie van o.a. computers, servers, (wifi)netwerken en camerabeveiliging. Ook adviseert hij klanten bij nieuwkoop.

Wat maakt je werk bijzonder?
“Dat ik ervoor kan zorgen dat de boel weer gaat draaien wanneer een klant in blinde paniek opbelt omdat er een grote storing is. Ik hou ervan om snel te moeten schakelen: het ene moment geef je advies, en het andere moment sta je weer op een dak om camera’s op te hangen. Ik vind het ook erg leuk om een klant te adviseren bij complexe vraagstukken en mee te denken over innovatieve oplossingen.”

Werkzaam op maandag t/m vrijdag

Niels@groenendalit.nl

Jarno Visser

Hoofd Technische Dienst

Werkt bij Groenendal IT:
Sinds april 2017

Werkzaamheden:
Het repareren van computers, laptops, tablets van particuliere klanten en het assembleren & installeren van nieuwe computers voor particuliere & zakelijke klanten.

Wat maakt je werk bijzonder?
“Ik leer elke dag nieuwe dingen omdat de technologie zich in een supersnel tempo ontwikkelt. Het werk is afwisselend en ik mag veel met mijn handen werken.”

Werkzaam op dinsdag t/m zaterdag

 

jarno@groenendalit.nl

Michael Boxum

Shopmanager

Werkt bij Groenendal IT:
Sinds September 2020

Werkzaamheden:
Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn heel gevarieerd, ik draag zorg het aanbod en de voorraad in onze winkel en op onze webshop. Zowel in onze winkel als telefonisch sta ik klanten te woord en probeer zo goed mogelijk antwoord en advies te geven op de vragen en problemen die zij hebben.

Wat maakt je werk bijzonder?
Het werk blijft echt leuk doordat elke dag weer zorgt voor nieuwe verassingen en uitdagingen. Er gaat bijna geen dag voorbij waar ik geen reparatie of vraag krijg die ik nog nooit eerder gezien of gehoord heb. Het uitdagende is dan om, samen met mijn collega’s, hier oplossingen voor te vinden zodat het probleem verholpen kan worden en de klant tevreden is. Deze intensieve samenwerking met mijn collega’s maakt het werk bijzonder en zorgt voor een hele fijne werksfeer.

Werkzaam op dinsdag t/m zaterdag

michael@groenendalit.nl

Wil jij jouw IT probleem oplossen?