WIFI

Wifi die draait als een zonnetje

Op de lijst van grootste kantoorergernissen staat haperende WiFi op nummer één. Als je 2 trappen oploopt, wil je nog steeds kunnen internetten, mailen of bellen. Ben je eigenaar van een camping of jachthaven? Dan wil je jouw gasten stabiele WiFi kunnen garanderen.

Wat doen wij om jou een snellere en stabiele WiFi-verbinding te geven?

Wij stellen je een aantal vragen, zodat we inzicht krijgen in je verbruik, de doelstellingen met jouw WiFi-verbinding en de betrokken apparatuur.

We kijken ook naar de omgeving. Vreemd, denk je? Stuk minder vreemd als je weet dat het erg druk kan zijn op de WiFi-frequenties. Wij kijken welk kanaal het beste resultaat geeft in jouw omgeving.

Wij adviseren je welke oplossing voor jouw specifieke situatie het meest geschikt is.

Uiteraard kunnen wij op afstand de verbinding in de gaten houden en bieden hulp wanneer je die nodig hebt. Ons WiFi-advies maakt in de meeste gevallen deel uit van onze service en is kosteloos.

Meerdere accesspoints met één netwerk

Wanneer je een wat groter pand hebt is het vaak verstandig om te werken met meerdere accesspoints (WiFi -zenders). Wij kunnen met meerdere accesspoints één netwerk maken waarbij je door het hele pand kunt lopen en overal een goede WiFi verbinding hebt zonder hoge beheerkosten.

Wij realiseren WiFi voor onder andere:

E
Bedrijfshallen/grote ruimte’s
E
Camping/restaurant/jachthaven
E
MKB
E
Verzamelkantoren
E
Straalverbindingen
E
Woonhuis
E
Scholen

Het beste uit je netwerk halen?

Door alles juist af te stellen en op de juiste plekken te plaatsen met de juiste materialen, garanderen wij stabiele en snelle WiFi voor jouw bedrijf of organisatie. Thuis, zakelijk, op school, industrieel en zelfs in de buitenlucht.