Verzending met PostNL

Uit cijfers blijkt dat PostNL 95% van alle binnenlandse post binnen 24 uur bezorgt bij de klanten van Groenendal IT. Wanneer je kiest om de bestelling te laten versturen, krijg je op de dag van verzending een Track&Trace-code om de bestelling vanaf het moment van verzending tot aan je voordeur te volgen. PostNL ontvangt van Groenendal IT buiten het bezorgadres ook je e-mailadres om u op de hoogte te houden van de voortgang van uw zending. Uw e-mailadres wordt verder niet voor andere zaken gebruikt.

Als je niet thuis bent, laat PostNL een briefje achter met de melding dat de postbezorger langs is geweest en dat het pakket bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt wordt afgegeven. Daar blijft het pakket 1 week liggen, zodat je voldoende tijd hebt om het af te halen.

Indien je de bestelling 3 dagen na het ontvangen van de Track&Trace-code niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op. Indien nodig zullen wij dan bij PostNL een onderzoek in laten stellen, waarbij zal worden achterhaald waar het pakket zich bevindt.

Afhalen

Bij de balie in onze winkel kunt u de bestelde producten ophalen. Met je naam, ordernummer en legitimatie kunnen we je snel van dienst zijn, aangezien jouw order vaak al voor je klaarligt. Tijdens onze openingstijden heten we jou graag van harte welkom.