Vacature: Shopmanager computerwinkel Balk (fulltime)

Groenendal IT is hét bedrijf die je helpt met de juiste IT-oplossingen. Wij zijn er voor bedrijven, scholen, thuiswerkers, gamers en iedereen die online actief is. In onze winkel in Balk hebben wij een breed assortiment aan computers, laptops en meer. Voor onze winkel zijn wij op zoek naar een shopmanager. Houd jij van klantcontact en zet jij graag de klant in het zonnetje? Dan zoeken wij jou!

Zo ziet jouw werkdag er uit
Als shopmanager houd je je bezig met werkzaamheden in en om de winkel. Je bent het eerste aanspreekpunt voor iedereen die bij ons in de winkel komt. Dit zijn particuliere, maar ook zakelijke klanten. Je bent medeverantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van producten, beheert de winkelvoorraad en verricht kassawerkzaamheden. Is een product niet voorradig? Jij gaat direct aan de slag om dit te regelen! Twijfelt een klant over welke laptop hij moet kiezen? Jij adviseert de klant en denkt mee. Loopt een klant tegen een probleem aan? Voor jou geen probleem! Jij biedt hem een passende oplossing.

Naast het klantcontact ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en uitvoering van diverse bedrijfsprocessen van verkoop tot winkelpresentatie. Kan er iets verbeterd worden aan onze dienstverlening? Jij geeft het aan en denkt actief mee om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Als laatste werk je naast de werkzaamheden in de winkel nauw samen met onze technische dienst, die alle reparaties uit voert.

Wat zijn jouw kwaliteiten ?
Je hebt ervaring als shopmanager of een soortgelijke functie bijvoorbeeld verkoopmedewerker met leidinggevende taken. Je hebt affiniteit met een computerwinkel.
Staat bij jou plezier in het werk voorop en vind je het leuk om onderdeel te zijn van een team? Daarnaast ben je:

  • geïnteresseerd en hebt verstand van elektronica (computer) ,nieuwe gadgets. Deze passie deel je graag met onze klanten;
  • zeer sociaal;
  • enthousiast, houdt van een uitdaging;
  • leergierig
  • stressbestendig, en kunt snel schakelen;
  • geordend en netjes;
  • een kartrekker;
  • altijd op zoek naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid!

 

Interesse?
Een uitdagende en afwisselende functie binnen een organisatie die continu in beweging is. Je werkt met jonge gemotiveerde collega’s (ontmoet ze hier), korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid. Een werkplek waar medewerkers worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen. Naast een gezellige werksfeer bieden wij een fulltime aanstelling, met uitzicht op een vast dienstverband. 25 vakantiedagen en een marktconform salaris! 

Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Neem dan contact op via vacature@groenendalit.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

‘Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures’