GAME PC

Gamen is een geweldige hobby, daar weten wij alles van ?! Wij hebben veel ervaring met het assembleren/repareren en finetunen van Game PC’s en weten tegen welke problemen je kunt aanlopen.

Game PC samenstellen

Wil je een Game PC aanschaffen? Wij helpen je daar graag bij en kunnen een Gaming PC voor jou samenstellen volgens jouw eigen wensen en budget. Zo kun jij gamen zoals jij dat wilt!
Bij het samenstellen van een Gaming PC zijn de volgende onderdelen belangrijk:

De videokaart
Deze verwerkt alle visuele elementen die in games voorbijkomen. Hoe sneller de videokaart, hoe mooier en vloeiender de games op jouw monitor verschijnen.

De processor
De processor (CPU) is de rekenmachine waarmee de spelwereld wordt aangestuurd. Denk hierbij aan alles wat beweegt op je scherm, zoals je computergestuurde tegenstanders en snelle projectielen of kogels. Je hebt natuurlijk het meest aan een krachtige processor!

Het werkgeheugen
Voor een Game PC is een minimum van 8 GB RAM voldoende. Als je games wil streamen heb je meer snelheid nodig, denk aan 16 of 32 GB. Wij kijken samen met jou welk RAM geheugen het beste bij jouw machine past.

De harde schijf
Gamers houden van snelheid, daar past een snelle harde schijf bij. Dat kan een SSD zijn: hiermee halveer je opstart- en laadtijden. Wil je nog meer snelheid dan kun je kiezen voor meerdere SSD’s in een RAID opstelling: hierbij doet elke SDD de helft van het werk en verdubbelt de snelheid van je machine.

Problemen met je Game PC?

Veel voorkomende problemen zijn rare gamecrashes, slechte prestaties, of compleet willekeurige computercrashes. We helpen je graag om het euvel op te sporen en op te lossen.

Wil jij een Game PC samenstellen? Heb je problemen met je Game PC en wil je die verhelpen?
Neem dan gerust contact met ons op!