Bel ons op 0514-581888 of stuur een mail naar info@groenendalit.nl

Reparatie’s ( pc’s, notebooks, tablets, printers etc.. )

In onze eigen Technische Dienst repareren wij de meest uiteenlopende hard- en software. U kunt uw reparatie op maandag t/m zaterdag tussen 13:00 en 17:00 zonder afspraak langsbrengen.
Bang voor een hoge rekening? Bij een reparatie van meer dan € 50,- wordt er altijd van tevoren met u overlegd. Daarnaast denken we graag met u mee, zodat u altijd de voordeligste en beste oplossing of reparatie heeft!

Thuis Service

Wilt u graag dat wij langskomen? Dat kan! Onze monteurs staan voor u klaar!
Enige werkzaamheden die wij veelvuldig op locatie uitvoeren zijn : ADSL/Kabel aansluiten, Wifi problemen oplossen, pc’s ophalen/bezorgen, adviseren, Nieuwe hard-software installeren incl. uitleg, email problemen oplossen, en nog veel meer! Bel gerust en vraag naar de mogelijkheden.

Hulp op afstand

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een klein probleem heeft met een programma of iets anders, maar een monteur hiervoor langs laten komen is wat te gek, de pc helemaal loskoppelen en langsbrengen ziet u ook niet zitten.
Dan hebben wij de oplossing! Wij kunnen met uw hulp, op afstand met u meekijken. Op deze manier bent u direct geholpen, en kunt u meteen verder. Dit zonder voorrijkosten, en voor een gereduceerd tarief!

Advies

Een groot deel van onze werkzaamheden bestaat uit adviseren. De computerwereld is intussen zo groot dat veel mensen door de bekende bomen het bos niet meer zien.
Wij helpen! Wij luisteren graag naar uw vraagstukken, en zoeken hier de beste oplossing voor.
Dus, heeft u een vraag? Vraag het ons! ICT is onze passie, vinden wij leuk! Wij houden van een uitdaging!

Apple

In onze eigen Technische Dienst repareren wij onder andere ook Apple pc’s, notebooks, tablets.
Apple producten vergen vaak een iets andere aanpak qua reparatie, waardoor niet veel computerwinkels deze goed kunnen repareren.
Doordat wij reeds honderden Apple producten hebben gerepareerd, hebben wij hier enorm veel ervaring mee.
Heeft u een probleem met uw Apple product? Kom gerust langs, of vraag naar de vele mogelijkheden.

Game PC’s

Een Gaming PC is een van uw kostbaarste bezitten! Wij begrijpen dit!
Wij hebben enorm veel ervaring met het assembleren/repareren en finetunen van Game PC’s.
Veel voorkomende problemen zijn bijvoorbeeld rare game crashes, slechte prestatie’s, of compleet willekeurige computer crashes.
Wilt u een Game PC aanschaffen? Of heeft u een Game PC met problemen? Neem gerust contact met ons op, en vraag naar de vele mogelijkheden.